NederlandsEnglish

Beheer bij leegstand

Geen huurders of bewoners in uw pand. Uw pand staat leeg. En u heeft net handen tekort om geregeld langs het pand te gaan. Een ongebruikt pand lijkt vaak nog sneller te verpieteren dan een gebruikt pand. Stilstand is niet goed voor de afwerking, de aanwezige voorzieningen. Dan is het zaak om aangepast onderhouds en beheer programma toe te passen om te voorkomen dat uw pand verpaupert of achterstallig raakt. Stilstaand water in leidingen, onopgemerkte lekkages, vandalime en woekerend onkruid zijn een doorn in het oog. Veste Services opereert dagelijks in en vanuit Den Haag en kan dan ook uw Haagse pand op de route met regelmaat bezoeken om de nodige beheerszaken op te pakken. Ook een prima combinatie met uw anti kraak oplossing en Veste Services als de huismeester voor uw object.

Vandalisme dient tijdig ontdekt te worden. Legionella wil je voorkomen. Water, vocht en vervuiling moet geen vrij spel krijgen. Opstapelende post, defecten zorgen geven een onverzorgde indruk. Onkruid dient ook periodiek de kop in gedrukt te worden.

Uitvoeren van periodieke controlerondes. De huismeester van Veste voert deze taken voor u uit. Bij uitstek een goede periode voor het uitvoeren van nodige herstel of onderhoudswerkzaamheden. Veste Housmaster kan uw onderhoudspartijen ontvangen en begeleiden ter plaatse. Meteropnames en begeleiding van de nodige bezoekers, controles en indien van toepassing geïnteresseerden. Ook dat kunt u gerust overlaten aan ons.

Op basis van een operationeel plan met specifieke activiteiten en een vaste frequentie voeren wij de taken uit. Periodiek ontvangt u een overzicht van de bezoeksmomenten en bij onregelmatigheden informeren wij direct.

Bericht ons nu voor verdere actie

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.