NederlandsEnglish
Rookmelder(s)
Nu besteld, snel geplaatst

Monteren van rook- en koolmonoxide melders

Veste Services kan de plaatsing en montage van uw of uw gekozen model rookmelder in huizen in en rondom Den Haag verzorgen. Ook koolmonoxide melders kunnen eventueel geplaatst worden. De montage van een rookmelder kan snel en relatief eenvoudig worden uitgevoerd en kan dan ook zo geregeld zijn. Zowel voor particulieren of organisaties.

Daarbij ook uw kleinere projecten (tot circa 50 melders) verzorgd worden, waarbij we ook de communicatie met bijvoorbeeld bewoners uitvoeren.

Voor de juiste plaatsing van de rookmelder hanteren wij een eigen checklist en geheel conform technische bijlage of fabriekspecificatie, of desgewenst uw voorschriften, waarmee de nodige voorschriften en vereisten rondom een juis te plaatsing wordt bepaald.

Stel uw vraag nu

Nu boeken

Stap 1 - Wat is uw postcode:

Stap 2 - Wat is uw naam,

uw e-mail adres:

en uw telefoonnummer?

Gerelateerde informatie

U heeft nog vragen voordat u gaat boeken. Neem gerust even contact op om uw vraag te stellen of bekijk de support onderwerpen waar veel vragen al worden beantwoord.

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.