NederlandsEnglish

Tochtwering aanbrengen

Gewoon doen. Minimaal en waar mogelijk is tochtwering aanbrengen de manier om energie te besparen en je leefcomfort te verhogen. Denk hierbij aan tochtstrips, deurborstels, brievenbusborstels en het sluiten van onnodige kieren en gaten, bv met kit.

Er wordt natuurlijk heel veel gezegd en gedaan rondom dit thema en wanneer is goed, goed genoeg? Dat antwoord hebben wij ook niet. En iedere woning is anders. Maar wat we wel weten, zorg in ieder geval dat de basis zaken zijn geregeld. En dat hoeft niet eens veel te kosten. Daarom bieden wij dit pakket tochtwering basis, waarbij wij de nodige (en waar mogelijke) tochtwering aanbrengen.

Daarnaast zijn er in de markt vele mogelijke onderzoeken en adviezen te verkrijgen en het een sluit het ander dan ook niet uit. Maar als je het nog niet hebt gedaan, start met de basis zaken op te lossen. Ook voor huurders is dit een uitkomst, als huurder heb je ook een (huurders)verantwoordelijkheid. Je huisbaas of verhuurder is niet in alle gevallen verantwoordelijk voor het tochtvrij maken of verduurzamen van de door jou gehuurde woning.

Bij dit pakket gaan wij uit van het afkitten van kieren en naden en het aanbrengen van de nodige tochtstrips en met name tochtband. Simpel, snel aan te brengen en vaak heel erg doeltreffend.

Er zijn een aantal uitzonderingen waarbij wij vooraf al adviseren een andere oplossing te kiezen. Bij kunststof ramen en deuren dient u zich vaak te houden aan de tochtwering behorend bij de deuren. Een en ander bepaald en na te lezen in documentatie van de fabrikant. Voor dit soort ramen en deuren raden wij aan om via uw leverancier of gespecialiseerd kozijn onderhoudsbedrijf te informeren. Maar desgewenst kijken wij natuurljk met u mee. Wij hebben de nodige ervaring en kennis van de onderhoudsmarkt en met name in Den Haag.

Nu starten met verduurzamen? Neem nu contact op!

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.