NederlandsEnglish

Kosten voor afval en afvalverwijdering

Kleine hoeveelheden regulier huishoudelijk afval (max een autolading) kunnen worden afgevoerd. Hiervoor geldt een tarief van € 50,- inclusief BTW.

Grotere hoeveelheden of extra belaste afvalstoffen worden naar werkelijke kosten doorbelast, vermeerderd met een opslag van 20%. Indien dit van toepassing is, ontvangt u hiervan een maatwerk oplossing met prijsopgave.

Deze post behoeft een toelichting..

Iedere gemeente in Nederland heeft eigen regels en mogelijkheden tav afval verwijdering. In Den Haag e.o. is een uitstekend systeem voor het afvoeren van afval door particulieren. Deze voorzieningen zijn niet bestemd voor bedrijfsdoeleinden. Indien Veste Housemaster (de klussendienst van Veste Services) uw afval afvoert, wordt het gezien als bedrijfsmatig afval en dient dit bij een zakelijk afvalverwerker (en niet bij een van de gemeentelijke afvalbrengstations), per lading en tegen betaling aangeboden te worden. Het afvoeren van dit afval via particuliere kanalen wordt gezien als milieudelict en is een ernstig vergrijp. Het afvoeren van afval via Veste geschiedt enkel op milieuvriendelijke wijze en conform de geldende wet- en regelgeving. Om die reden Vandaar dat hier kosten voor in rekening worden gebracht.

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.