NederlandsEnglish

Annuleren of verzetten van een afspraak

Het kan altijd voorkomen dat, om wat voor reden dan ook, een afspraak niet door kan gaan. Indien u de afspraak om moverende redenen moet herplannen of annuleren is het dringende verzoek om dit zo snel mogelijk te laten weten. In geval van werkzaamheden volgens het call-out tarief, zijn afspraken vaak op een kortere termijn gepland, dan waar de algemene voorwaarden van Veste Services (de formele bedrijfsnaam van Veste Housmaster) van uit gaat. Om die reden wordt dit onder de navolgende coulance afgehandeld.

Coulance

Afspraken met een duur van maximaal één dag (call-out/klussendienst) kunnen in principe kosteloos worden gewijzigd, mits deze minsten 48 uur voorafgaande aan de overeengekomen starttijd worden doorgegeven. Annuleringen dienen schriftelijk, per e-mail, te worden bevestigd.

Annulerings-/wijzigingskosten

Indien korter dan 48 uur voor aanvang van de werkzaamheden de afspraak wordt gewijzigd (geannuleerd of verzet), wordt het minimum aan geplande uren in rekening gebracht. Indien het werkzaamheden betreft volgens het call-out tarief wordt het starttarief in rekening gebracht.

Uitzondering

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.