NederlandsEnglish

Sleutelbewaring

Voor een tarief per week houden wij uw sleutels en daarmee de toegang tot uw gebouw in bewaring. Altijd iemand in Den Haag die snel in uw pand kan zijn en met de nodige sleutels.

Deze dienst gaat naadloos samen met de diensten gebouwronde, leegstand beheer, of uitvoeringsbegeleiding.

Deze dienst is geen vervanging voor een sleutelhouder of als aternatief voor beveiliging. Wij kunnen alleen op afspraak en dat kan meestal binnen 24 uur, de nodige toegang verschaffen, maar bieden geen permanente 24-uurs dienst.

Bij deze dienst leggen wij schriftelijk vast in een sleutelverklaring dat wij uw sleutels in beheer hebben en onder welke voorwaarden wie, of welke partijen aanspraak mogen maken op toegang en wat de eventuele geldende procedure is bij toegang (bv inbraaksysteem). Tevens wordt vastgelegd welke sleutels bij ons in bewaring zijn en voor hoe lang wij de sleutels in bewaring zullen houden. Na afloop van de periode ontvangt u de sleutels retour en wordt op de sleutelverklaring wederzijds getekend voor het einde van de sleutelbewaringsperiode. Alle toegangsacties en gebouwopeningen worden door per email bij u of onze contactpersoon aangemeld en ook weer afgemeld, indien mogelijk met namen en eventuele foto's, ook eventueel conform de eerder genoemde diensten.

De sleutels worden altijd separaat bewaard van de gemaakte afspraken (zoals vermeldingen van toegangscodes) en worden bewaard in een sleutelkluis.

Wij zijn gevestigd in én dagelijks werkzaam in en rond Den Haag en zo kunnen wij binnen deze regio de nodige toegang tot uw panden verschaffen. Voor deze dienst zijn legio redenen om deze aan te gaan en desgewenst is maatwerk hierin natuurlijk mogelijkheid.

Sleutelbewaring nodig, neem dan nu contact op

Deze website gebruikt cookies om site-functionaliteit te optimaliseren en je de best mogelijke ervaring te bieden. Meer info in de cookie- en privacyverklaring.